perjantai 20. toukokuuta 2011

Masan myyjät ja pringles purkit ♥

Jees, kesä tulossa hurjaa vauhtia ja koulukin kohta loppu. Kaksi viikkoa hei enää ajatelkaa ny ! Olis vastassa se lepinjärven lenkki.. katotaa jos jaksan kävellä sitä , se on tosi tylsä. Sitte kans se kun täl ja edellis viikol oli nii vitusti kokeita.. sain ruotsin kokeesta 4½ ♥ vitu jees hei, No jaa ihan sama ruotsi on paska kieli jne ei kiinnosta se yhtään.
  Ainii, edellis viikon torstaina kun olin kaverin kanssa menossa masan kautta liikka tunnille, Nii masan turvaportit hälytti kun menin niistä ohi :'D ekaks kun menin niistä sisään ne piippas . en tajunnu jäädä ihmettelee sitä kun kaverin kanssa juteltiin samalla. Mutta sitten kun lähin ulos nii piippas uudestaan. Masan kassatäti tutki mun valkosen puma hupparin taskut ja repun iha tyystin, sitten kävi ilmi kun olin lainannut äikän opelta kirjan kotii luettavaks nii sen takii ne piippas . kassa pahoitteli väärin käsitystä ja päästi mut menemään .
  Vittu, tänään tuli johu ihmeen trendi jostain pringles taskukajareista meijän koulussa. Ihan vitun säälittäviä sellaiset, melkein jokaisella meidän koululaisilla oli sellaset. Ei nyt ihan mutta silti, naurettavia tollaset .

Niih, ei kait mulla muuta ollut tällä kertaa?

~Pate

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti